Spring til indhold
Home » Mange gode grunde til at du vil elske mikrofiber håndklæder i hjemmet

Mange gode grunde til at du vil elske mikrofiber håndklæder i hjemmet

  De smarte hurtigtørrende håndklæde er gode til stranden, badebassinet og alle andre steder. De fylder ikke ret meget, tørrer hurtigt og fås i alle størrelser. Faktisk er de helt uundværlige, når du først har prøvet at bruge dem. Læs mere om de mange fordele ved håndklæder af mikrofiber.

  Har du først prøvet dem, vil du helt sikkert skifte alle dine håndklæder ud med disse smarte hurtigttørrende håndklæder. Klude af mikrofiber har længe været på markedet og har høstet stor ros og fået megen succes. Nu kan du også få håndklæder af mikrofiber og opleve de samme fordele som med kludene.

  Håndklæder af mikrofiber tørrer hurtigt

  Leg og sjov med vand, betyder ofte drivvåde håndklæder. I løbet af en enkelt dag kan der komme rigtig mange håndklæder i brug. Især børn har det med at være storforbruger af håndklæder, når de leger med eller i vand. De smarte håndklæder af mikrofiber kan bruges igen og igen. De tørrer lynhurtigt, hvis de hænges på en snor eller over en stol. På ingen tid har du et tørt håndklæde som du kan bruge igen og igen.

  Mikrofiber håndklæder fylder næsten ingenting

  Uanset om du ruller dit håndklæde eller folder det sammen, så vil du hurtigt opdage at dit håndklæder af mikrofiber fylder det halve af et almindeligt håndklæde. Det er derfor både nemt og praktisk at have med alle vegne, hvor der kan være chance for en dukkert. Du kan også bare havde et par stykker liggende i bilen, de fylder ingenting og man ved aldrig hvornår man pludseligt får brug for et friskt hurtigtørrende håndklæde.

  I skabet, vil du også tydeligt kunne se hvor lidt dine ny håndklæder af mikrofiber fylder, i forhold til håndklæder af bomuld. Pludseligt bruger du kun den halve skabsplads og kan få plads til alt muligt andet, end lige håndklæder.

  Håndklæder af mikrofiber kan suge meget væske

  Selv om et håndklæder af mikrofiber er tyndt og ikke fylder ret meget, kan det faktisk opsuge utroligt store mængder væske. Vrid håndklædet og hæng det til tørre. På ingen tid er det tørt igen og kan bruges endnu en gang. Klude af mikrofiber har længe været anvendt, blandt andet til bilvask, netop fordi de er så gode til at opsuge meget væske på en gang.

  Håndklæder af mikrofiber har lang levetid

  Håndklæder af mikrofiber skal ikke vaskes tit og aldrig ved høje temperature. De tørrer hurtigt og behøver ikke komme i tørretumbleren, derfor lever de også meget længere tid end almindelige håndklæder.

  Håndklæder af mikrofiber er nemme at rengøre

  Du skal ikke vaske dit håndklæder af mikrofiber hele tiden. Når du vasker det, kan du nøjes med 30 grader. Det kan ikke tåle at blive sendt til rensning. Rensning foregår ved høje temperature og med kemikalier som ikke er gode for et håndklæder af mikrofiber. Håndklæder af mikrofiber tørrer lynhurtigt efter vask, men hvis du vil, kan du godt stoppe det i tørretumbleren, men kun på laveste temperatur.

  Håndklæder af mikrofiber samler ikke på sand

  Håndklæder af mikrofiber samler ikke sand op, på samme måde som bomulds håndklæder kan have tendens til. De er nemme at ryste sandet ud af og er derfor hurtigt klar til brug igen.

  Håndklæder af mikrofiber fås i flere størrelser

  Hvad enten du mangler et lille gæstehåndklæde eller et stort badehåndklæde, så findes det i håndklæder af mikrofiber. De findes også i alle størrelser der i mellem. Håndklæderne er gode til gæstetoilettet, som almindeligt håndklæde, som store håndklæder til efter brusebadet og som helt store strand håndklæder. Du vælger selv hvilken farve du vil have dit håndklæder af mikrofiber i, der er flere forskellige farver at vælge i mellem.