Spring til indhold
Home » Massage mod stress og søvnproblemer

Massage mod stress og søvnproblemer

  Annonce: Guiden er lavet i samarbejde med massagepistoler.dk

  At få en god nattesøvn er en afgørende faktor for, at opretholde et godt helbrede.

  Men desværre er der mange mennesker der har problemer med at sove, og det er et stort problem, da det kan have store konsekvenser for helbredet, jobbet, familien, osv.

  Men der findes nogen massagetyper der kan forbedre nattesøvnen, og dem vil vi komme nærmere ind på i denne artikel.

  Disse forskellige massagetyper har hver deres fordele, men de har alle tilfælles, at de kan hjælpe med en bedre nattesøvn og at du kan udføre dem på dig selv med eller uden hjælpemidler.

  Fodmassage

  Vi har helt op til 15.000 nerver i vores fødder og fodmassage, har vist sig at forbedre det generelle helbrede.

  Det betyder altså med andre ord, at dine fødder er forbundet til resten af din krop, og ved at få fodmassage vil du opleve at alle dele af din krop bliver mere afslappet, hvilket gerne skulle resultere i en bedre nattesøvn.

  Du kan nemt give dig selv en god fodmassage med dine tommelfingre, og generelt findes der to teknikker, som du nemt kan bruge.

  Den ene teknik er, hvor du trykker ind på forskellige punkter under foden i f.eks. 10-15 sekunder og derefter slipper trykket.

  Den anden teknik er, hvor du bevæger dine tommelfingre rundt i cirkler på forskellige punkter under foden.

  Der findes også flere gode massageprodukter der kan bruges til at give fodmassage som f.eks. fodmassage apparat eller en massagepistol, så du ikke selv skal bruge kræfter på fodmassage.

  Et fodmassageapparat er det nemmeste at bruge, og du skal blot placere dine fødder i eller ovenpå apparater, og så giver den dig en god fodmassage.

  En massagepistol skal du selv betjene, men den er utrolig nem at bruge også selv om du skal give dig selv fodmassage.

  De fleste massagepistoler har et massagehoved der er speciel designet til fodmassage, og den kan give en dybdegående og effektiv fodmassage.

  Hovedbundsmassage

  En hovedbundsmassage føles fantastisk, og er god mod hovedpine, stress og kan være med til at booste hårvæksten.

  Og det smarte ved hovedbundsmassage er, at du nemt kan gøre det der hjemme uden andres hjælp.

  Du skal blot bruge dine fingerspidser og evt. noget olie men det er ikke et krav, men det kan være med til at forbedre hovedbundsmassagen og give en sund hovedbund.


  Du skal blot sætte dine fingerspidser ned i hårbunden og derefter massere olie ud i dit hår i 10-15 minutter, og derefter vil du opleve velværd, og du vil dermed nemmere kunne sove.

  Der findes også flere massageprodukter der er designet til at give en god hovedbundsmassage, og de kan både fås med og uden motor.  

  Ansigtsmassage

  Ansigtsmassage er både godt for huden og nervesystemet, og du vil hurtigt opleve du vil blive mere afslappet og efter et stykke tid, vil du også se en forbedring af din hud.

  En ansigtsmassage sætter gang i mange gode processer i kroppen og huden, hvilket er med til at formindske stress og dermed også give en bedre nattesøvn, hvilket er hensigtsmæssigt hvis du har søvnproblemer.

  En ansigtsmassage er nem at udføre på sig selv, og kan gøres med sine fingerspidser og lidt ansigtscreme og ikke olie da det kan blokere hudens porer og dermed kan give mere uren hud.

  Hvis du gerne vil pifte din ansigtsmassage lidt op, så findes der en række forskellige produkter der kan forbedre din ansigtsmassage betydeligt såsom: Gua Sha sten, tørbørster, sugekopper osv.