Spring til indhold
Home » Planlæg en romantisk get-away og pust frisk luft i parforholdet – sådan gør du

Planlæg en romantisk get-away og pust frisk luft i parforholdet – sådan gør du

  Det er vigtigt at pleje sit parforhold. Ellers er der risiko for at det dør ud. Og det kan være hårdt arbejde. En måde at gøre det på er at planlægge en romantisk getaway, hvor I kan få frisk pust ind i forholdet og tid til hinanden.

  Som en overraskelse

  At planlægge en get-away med dig og din partner kan naturligvis gøres på flere måder. I kan selvfølgelig sætte jer ned og få alle de praktiske detaljer på plads. Eller I kan bare købe nogen flybilletter, og så komme afsted og se hvad der sker. Men du kan også planlægge det som en overraskelse for din partner. Altså planlæg og overrask. Det vil i langt de fleste tilfælde være super populært og noget, som du vil score mange point på til gavn for dig selv og for parforholdet. 

  Hvor skal I hen?

  Måske er det ikke så vigtigt. Måske er det mere vigtigt at I bare er sammen. Men I skal under alle omstændigheder beslutte jer for, hvor I skal hen. Og det valg afhænger selvfølgelig af jeres behov, jeres præferencer og lyster. Måske skal I gå på kompromis, og måske er det forskelligt fra gang til gang, hvad jeres lyst og behov er. Det er under alle omstændigheder vigtigt at mærke efter, og så finde frem til den rette destination for jeres romantisk get-away. Der er, det siger sig selv, rigtig mange muligheder.

  Hvordan skal i opføre jer?

  Destinationen for jeres romantiske get-away er vigtig. Men det er i høj grad også vigtigt, hvordan I opfører jer overfor hinanden. For skal det være romantisk, så er der ofte nogle parametre, som skal være opfyldt. Vi er selvfølgelig alle forskellige. Men de fleste mennesker har brug for at blive set og hørt.

  Det har de nok specielt i forhold til deres partner. Så skal det være en god romantisk get-away, så sørg for at gør dig umage for at se og høre din partner, og gør dit bedste for at møde han eller hendes behov og ønsker. Så bliver det helt sikkert gengældt, og romantikken blive blomstre.

  Var Bornholm en mulighed?

  Med kælenavne som Østersøens Perle og Solskinsøen så er det jo oplagt at et romantisk get-away kan gå til øen Bornholm. På Bornholm er mulighederne nemlig rigtig mange. De små hyggelige byer, de mange hyggelige steder hvor der kan overnattes, de mange steder at tage på udflugt eller bare de mange stemningsfyldte opholdssteder. Dejlig natur, god stemning, dejlige strande og alt muligt andet. Bornholm er et oplagt sted til en romantisk get-away. Du kan med fordel by i smukke og afslappende Gudhjem.

  Nyde sol og aktiviteter

  Er I typerne der gerne vil have sol og godt vejr samt muligheder for at dyrke aktivitet. Det kan I gøre med en romantisk tur til Lanzarote. På den måde får I nemlig mulighed for både at hygge jer ved en pool, at nyde den fantastiske natur, heriblandt de smukke vulkaner. Men dertil er der mulighed for at nyde livet på de mange dejlige strande, at slappe af i hyggelige fiskerlandsbyer, men også at nyde nattelivet og gå på gode restauranter.

  Lanzarote er den del af De Kanariske Øer, men er mere roligt end Gran Canaria. I kan sagtens finde romantiske steder på Lanzarote, men alligevel mangler der ikke shopping muligheder på øen, der også har nogle meget attraktive strandpromenader.

  En øde ø er nok svært

  Det er nok ikke sandsynligt. At I kan lave en romantisk get-away til en helt øde ø med lækre strande, hvor I kan være helt uforstyrret. Men det kan måske blive noget, der nærmer sig. For blandt andet i Grækenland er der rigtig mange øer, hvor der er fred og ro og I kan koncentrere sig om at være jer selv og nyde hinanden i et behageligt klima og måske på super dejlige og smukke strande. Det kan næsten kun blive en god romantisk get-away på en mindre græsk ø-

  Skal det være en storbys tur?

  Er I typerne der gerne vil have lidt kultur eller andre former for oplevelser ind i jeres romantiske get-away. Så er det måske en god ide at tage en en storby og udforske den sammen. Der er få ting, som oplevelser der deles, der kan bygge et forhold. Fælles oplevelser, skaber et fællesskab. Og det kan der bygge videre på. Og heldigvis er der rigtig mange byer at vælge imellem. I kan helt sikkert finde en by, der matcher de behov og de lyster som i har.

  Skal det være Rom?

  En by til en romantisk get-away skal være en romantiske by. Og det er Rom helt sikkert. Der er virkelig mange romantiske steder, og mange steder, hvor der kan nydes en romantisk middag i Italiens hovedstad. Få ting matcher det at gå rundt i Roms små gader hånd i hånd.

  Det kan godt være at der mange steder er mange turister i Rom, men I kan sagtens findes alternativer til de mest kendte steder. Og så er der jo mulighed for at få en stor historisk viden, og dermed mange fælles oplevelser, som I kan bygge videre på. Rom har mange fordele som stedet til jeres romantisk get-away.

  Eller måske Paris?

  En anden by der er meget kendt for at være et super romantisk sted er Paris. Fransk kultur og stemningen i hovedstaden er da også noget helt særligt. Alene tanken om Paris, musikken og de små spisesteder. Det er romantik i den yderste potens. At kombinere de mange steder som vi alle kender med at finde små, hyggelige steder at opholde sig, er bare en optimal måde at have en romantisk get-away på. Romantik og oplevelser kan kombineres i franskmændenes hovedstad, og måske venter der nye eventyr lige om hjørnet.

  Hvad med Prag?

  Tjekkiet hovedstad har også ry for at være en romantisk by. Det er da også en meget smuk by med rigtig mange super lækre steder, hvor I kan hygge jer. Som rigtig mange af de tidligere Østeuropæiske byer er. Hvis I gør jer umage for at komme lidt væk fra de store turistområder, så er der rigtig gode muligheder i Prag. Tjekkiets hovedstad byder på dejligt øl, på smukke omgivelser, og gode muligheder for kulturelle oplevelser. Det kan sagtens kombineres med en romantisk get-away.

  København er også mulighed

  Hvis I ikke bor i Danmarks hovedstad, så er det måske stedet at tage hen på jeres romantiske get-away. København er et supert smukt bo at opleve og opholde sig i. Den er fyldt med hyggelige gader, så café og små spisesteder. Der er hyggeligt i Nyhavn, men også i en sidegade på Nørrebro. Og har I behov for oplevelser sammen, så er der masser af dem i København. Tag for udstilling, museum, til koncert eller noget helt fjerde. København er et romantisk sted.

  Eller bare afslapning?

  Er planen med jeres get-away bare at få slappe af sammen, så skal I måske vælge en løsning, der kun har fokus på dette. Og det kan måske være at leje et sommerhus, hvor I kan tilbringe tiden sammen, og bare finde ind til hinanden. Det kan være en super god øvelse, og en måde at lære hinanden endnu bedre at kende. Det er da en romantisk get-away.